page title img

Франчайз

Кажете Браво на своя бизнес

Вече 12 години Браво Пица успява да съчетава високо качество на продуктите, изключително богато меню и конкурентни цени в областта на бързото хранене. Бързата възвръщаемост на инвестицията – от 6 до 24 месеца, е едно от най-големите предимства на Франчайза, както и добре разработената система за доставки и програма за лоялни клиенти.

През 2004 г. Браво Пица се заражда като малък семеен бизнес в София в областта на бързото хранене. Мотивацията и усилията на самите собственици, които в началото работят в обекта са възнаградени към днешна дата с четири успешно разработени обекта в столицата. Предприемаческият нюх, желанието за развитие, целенасочената ежедневна работа, съчетани с отличните качество и вкус на предлаганата храна, са ключови фактори по пътя към разрастване на бизнеса. Браво Пица се отличава с отлична организация на работата, отговорно отношение и коректност към клиента. Така съумява да изгради успешен и устойчив бизнес модел.

След няколко години опит в производството на пица, компанията разширява асортимента на предлаганата храна, като изцяло го съобразява с търсенето на клиентите. Освен разнообразието от пици, които се предлагат в различни размери, Браво Пица предлага различни видове салати, супи, сандвичи, грил и десерти. Всички те се славят сред клиентите с отличен вкус и безкомпромисно качество. Рецептите и комбинацията от продукти са изпитани във времето и могат да бъдат опитани само там.

10-570x520

Клиентът и отношението към него са от изключителна важност за Браво Пица, затова фирмата е изградила собствена система за доставки по домовете. Така клиентът може да се храни с отлична храна в домашен уют. Перфектно разработената програма с клубни карти за лоялни клиенти е отлична възможност да задържите дългосрочно всеки клиент.

В ръцете на правилния предприемач Браво Пица може да бъде изключително печеливша инвестиция, тъй като успява да съчетае в успешния си бизнес модел, изключително богато меню, високо качество на използваните продукти и конкурентни цени. Това са и ключови фактори за разпознаваемостта на бранда и заслужено добрия имидж сред клиентите. Ако се нуждаете от още нещо, което да ви убеди, че именно Браво Пица има голям потенциал за вашия успех, то бързата възвръщаемост на инвестицията е именно това нещо – от 6 до 24 месеца.

За момента Браво пица предлага франчайз за гр. София, кандидатите трябва да бъдат амбициозни и мотивирани за работа, не се изисква предишен опит в ресторантския бизнес.

Възможните варианти за обекти са:

  • „Bravo Pizza to go“ площ от 25 до 50 кв.м. инвестиция от 25 000 до 50 000 лв. В зависимост от големината и състоянието на помещението.
  • “Bravo Pizza fast food ресторант” площ от 70 до 120 кв.м. инвестиция от 60 000 до 80 000 лв. В зависимост от големината и състоянието на помещението.
  • „Bravo Pizza food&drinks” минимум 150 кв.м. закрита площ + градина, инвестиция от 100 000 лв.

Първоначална такса: Bravo pizza to go – 5000E , Bravo Pizza – 7000E , Bravo Pizza food&drinks – 10000E

Месечни такси: 5% + 1% маркетинг фонд

За да получите повече информация за този успешен франчайз, попълнете формата по-долу и Браво Пица ще се свърже с вас.

17-570x520